Flyt dine grænser, løft sundheden i vejret, nedbring din inflammation og skab det overskud i hverdagen, om du drømmer om. Med et forløb hos mig er du på rette vej. Læs mere om rammer og vilkår for en individuel vejledning – som i realiteten er en helhjertet sundheds- og livsstilscoaching – i felterne nedenunder. Lyder det fristende med et forløb, så gå ind på https://www.youandx.com/speakers/martin-kreutzer _blank hvor du kan chatte med mig, eller brug kontaktinformationerne her på siden.

Jeg har gennem de seneste mange år vejledt hundredevis af mennesker. Mange af dem er mennesker, der ønsker at få mere energi og overskud i en stresset hverdag, og  ambitiøse motionister, der brænder for at gennemføre eller forbedre en (½) maraton, triatlon eller et bjergrigt cykelløb, men mine klienter tæller også overvægtige topchefer, kredsløbssyge mellemledere, mænd og kvinder der trænger til at få revideret kostvanerne med henblik på at få en sundere, mere energifyldt hverdag, og mange andre mennesker med vidt forskellige udfordringer og ambitioner. Og så har jeg en helt særlig forkærlighed for at hjælpe mennesker med at leve anti-inflammatorisk, da jeg jævnligt oplever, hvor meget det giver klienter med slidgigt, hjerte-kar-sygdomme og andre lidelser, at optimere på den front.

 

Praktiske informationer

Indhold: Alle forløb består som udgangspunkt af en indledende samtale med fokus på 100 procent personlig og fortrolig ernærings- og livsstilscoaching. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige rammer for kosten og eventuelle andre indsatsområder. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete kost/livsstilsstrategi efterleves i 2-3 uger, hvorpå der følger endnu et fysisk møde. Efter behov justeres planen, hvorpå du de næste uger er på egen hånd – og så alligevel ikke, for der er fri sparring pr. e-mail eller telefon under hele forløbet. Forløbet afsluttes efter yderligere 2-4 uger med cirka en times opsamling og vejledning.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i mit kontor på Jægersborg Allé 1E, i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.

Pris: Prisen for et helt forløb er kr. 6.000 inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 2000 inkl. moms,-.

Vær opmærksom på, at fælles for hvert skitseret forløb er at det er netop det – en skitse. Vejledningens præcise indhold tilpasses dine personlige behov.

SUND & STÆRK

Målrettet integration af styrkende råvarer, veldoseret træning, søvnoptimering og øvrige tiltag i den helt rigtige dosis sikrer, at din restitutionsevne efter træning og arbejdsbelastning, kredsløbets sundhed og det generelle velvære brager i vejret!

Brænder du efter at hente maksimal sundhed og styrke ud af din daglige ernæring og øvrige livsstil? Så er det her forløbet, som får dig på rette spor. Med afsæt i en grundig kostanalyse udformes konkrete retningslinjer i en lettilgængelig plan for kosten, motionen, søvnen og øvrige parametre af betydning af den daglige energiforvaltning, som hjælper dig med at præstere optimalt – fysisk, som psykisk.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil have skræddersyet en præstationsfremmende kostplan, som sikrer, at den daglige trivsel er i top. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af at energidyk, inflammation, mangel på centrale næringsstoffer, dehydrering, søvnunderskud, motionssvigt og andre energireducerende brister, dræner dig for dyrebart overskud, så er forløbet optimalt.

VELSMURT

Den direkte forlængelse af mine aktuelle bøger! Slå den betændelse ned, der skaber eksem, kolesterolforhøjelse, gigtlidelser og overbelastningsskader. Dit redskab er antiinflammatoriske råvarer i den helt rigtige mængde. De kraftfulde råvarer sikrer, at din restitutionsevne efter træning og arbejdsbelastning, kredsløbets sundhed og det generelle velvære brager i vejret! Brænder du efter at hente maksimal sundhed og styrke ud af din daglige ernæring? Så er det her forløbet, som får dig på rette spor. Med afsæt i en grundig kostanalyse udformes konkrete retningslinjer i en lettilgængelig antiinflammatorisk kostplan, som hjælper dig med at præstere optimalt – fysisk, som psykisk.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil have skræddersyet en perfekt antiinflammatorisk kostplan, som sikrer, at den daglige trivsel er i top. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af at energidyk, inflammation, mangel på centrale næringsstoffer, dehydrering og andre ernæringsmæssige brister dræner dig for dyrebar overskud, så er forløbet optimalt.

TOPTRIMMET

Forløbet henvender sig til dig der brænder efter at præstere optimalt på motionsfronten. Du behøver ikke være eliteløber, bjergrytter eller professionel triatlet for at kunne se pointen i at hente en massiv tidsbesparelse ved at trimme kroppen, men blot være ærgerrig efter at realisere en god sluttid. Eller fristet af tanken om at nedsætte din skadesrisiko markant. Især for løbere gælder, at for hvert kilo du smider nedsættes belastningen på knæ og ankler med 3 tons pr. kilometer! Du får konkrete anvisninger, som hjælper dig med at reducere kropsfedtet ned til et optimalt niveau. Samt guidance til, hvordan du gennem perfekt timing og sammensætning får kosten til at understøtte din træning maksimalt.

Målgruppe: Mine ”typiske” klienter tæller løbere, cykelryttere, triatleter, MMA-kæmpere, crossfittere og andre aktive idrætsudøvere, der har ambitioner om at præstere optimalt i hverdag og træning. Efter behov tænkes der et målrettet vægttab ind i forløbet. Dette tiltaler erfaringsmæssigt alle de løbere, der er lede og kede af at rende rundt med bevidstheden om, at hvert overflødigt kg røver 2-3 sekunder af sluttiden. Vel at mærke pr. kilometer du løber!

SLANK FOR LIVET

Er du træt af at slæbe rundt på de overflødige kilo, og om at italesætte behovet for vægttab, uden at komme problemet til livs? Så er det her forløbet, hvor du får konkret vejledning, sparring og støtte til at etablere den livsstil, der får dig ned i vægt på en sund og holdbar måde. Med afsæt i en grundig krops- og kostanalyse udformes konkrete retningslinjer, som hjælper dig med at reducere kropsfedtet ned til et optimalt niveau. Samtidig får du præcise anvisninger til, hvordan motionen går fra at være modstander til at blive en værdifuld medspiller, og forsynes med det ekstra skud motivation, som er helt og aldeles afgørende for din succes.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig der slæber rundt på for mange kilo og har svært ved at komme dem til livs. Om det er 5, 10, 15 eller 25 kg betyder mindre. Afgørende er, at du er ked af din fedtprocent, har behov for hjælp og medbringer den fornødne motivation. ”Resten” klarer jeg!

BUSINESSPOWER

Du er elitær i din tilgang til jobbet. Lad den understøttende livsstil komme op i samme gear. Uanset om du begynder at mærke slitagen fra et hårdt arbejdsliv i form af nedsat stresstolerance, stigende blodtryk, dalende koncentrationsevne eller andre tegn på at presset sætter sine spor. Eller du ønsker at løfte din i forvejen høje ydeevne og forebygge unødig slitage, så er forløbet den perfekte investering.

Målgruppe: Businessperformere i krævende stillinger. Jeg arbejder med advokater, revisorer, it-konsulenter, bankdirektører, professorer, selvstændige og mange andre personer, der arbejder udover det sædvanlige. Fællestrækket er ønsket om at udvikle øget stamina i hverdagen og i visse tilfælde at finde tilbage til det overskud og den krop, der var kendetegnende for de første år i karrierens overhalingsbane.

Præstationsfremmende ernæring og livsstil, og meget mere…

Glæd dig til at få topprofessionel sparring omkring kost, motion, søvn og stressregulering. Retorikken er ærlig, og til tider ubarmhjertig, hvis dette er påkrævet for at ruske dig i gang. Selvfølgelig evner jeg også at tage fløjlshandskerne på, og gør også dette efter behov. I sidste ende handler forløbet nemlig kun om én ting: at få DIG til at lykkes med at indfri dine mål. Forløbet bliver derfor en dynamisk proces, som hjælper dig til effektive, langtidsholdbare vanebrud. Vær forberedt på, at jeg blander mig i dine nuværende kostvaner, tager bestik af din motion (eller mangel på samme), sender dig tidligere i seng, udfordrer din vanetænkning omkring arbejdsrutiner, parforholdet, stressreguleringen og alt mulig andet.

Du vil naturligvis også få tildelt konkrete kostrammer og andre relevante redskaber, men vær indstillet på, at det du kommer til at møde er en garvet vejleder, med massiv erfaring i at trykke på de nødvendige knapper. Også dem du måske helst så, at vi ikke trykkede på. Det hele har kun ét formål: at hjælpe dig med at nå dine mål. Kan det opnås ved simple kostjusteringer og et kærligt lods bagi, så gør vi det. Men skal der mere til, så kan du vente dig…:-)

Du er en ener, og fortjener at blive behandlet som en sådan

Mine forløb er altid skræddersyet efter dine specifikke behov, og det er altid mig, der forestår vejledningen. Jeg har ingen medarbejdere, der tager over. Det er dig og mig der indgår kontrakten og samarbejder om at skabe succesfulde justeringer af hverdagens rutiner.

Mange har spurgt, hvorfor jeg ikke gør min virksomhed skalerbar ved at uddanne vejledere, der kan jobbe for mig. Svaret er såre simpelt: min passion er det intense arbejde med få, engagerede klienter. Nogle vejleder jeg i et par måneder, andre bliver i forløb i mange år. Det afhænger helt og holdent af opgavens omfang, og dermed den enkeltes behov. Fælles for alle er dog viljen til optimere på de nuværende vaner, for herigennem at indfri den ene eller anden ambition om større sundhed, vægttab, bedre energi, øget stresstolerance eller hvad der måtte være relevant. Så medbringer du motivationen, så er jeg villig til at engagere mig 110 procent i din succes!

Jeg råder og vejleder...

…men det er dig der handler! Jeg kan ikke løfte byrden fra dine skuldre. I sidste ende er det dig, der skal lægge dele af din livsstil om. Du kan forvente min fulde støtte og opbakning, klare anvisninger, og alt hvad der i øvrigt står i min magt. Men i sidste ende er det dig, der skal yde indsatsen. Derfor er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål:

1. Er jeg motiveret, som i ÆGTE motiveret, for at ændre min livsstil?

2. Har jeg tid og overskud til at arbejde med mig selv og mine vaner de næste uger og måneder?

3. Lyder det som om Martin er den rette til at hjælpe mig på min rejse (er du i tvivl så lad os tage en snak over mailen eller telefonen)?

Hvis svaret er ja på de tre spørgsmål, så kontakt mig, således at vi kan komme i gang hurtigst muligt og smede mens jernet er varmt!