Verdens bedste vejleder

Lige siden jeg begyndte at vejlede ambitiøse mennesker, det være sig erhvervsfolk, atleter, elitesoldater eller andet godtfolk, har jeg stræbt efter én ting: at udvikle mig til at blive verdens bedste vejleder. Et uhyre ambitiøst mål, ingen tvivl om det. Men når nu mit klientel tæller nogle af landets mest ambitiøse individer, hvordan kan jeg så tillade mig at stræbe efter mindre end det ultimative?

Små 30 år efter at rejsen begyndte, er jeg langt fra i mål, og skal sandheden frem, så når jeg det nok aldrig. Til gengæld nægter jeg at afbryde min rejse, for det berusende ved at placere målstregen helt derude i den fjerneste horisont er, at der konstant forbliver en brændende lyst til at finpudse mig selv og mit virke. Det kommer dig til gavn, men så absolut også mig selv. Der er trods alt ikke noget federe, end at udvikle sig, ligesom der gemmer sig en enorm tilfredsstillelse i at mærke, hvordan jeg år for år bliver en mere moden og – tør jeg godt sige – kompetent vejleder.

Lag på Lag

Mit faglige udgangspunkt henter jeg fra kostområdet, hvor jeg i sidste årtusind brugte en lille håndfuld år på at læse ernæring. Denne indledende fase blev efterfulgt af et tiår som ernæringskonsulent ved Institut for Human Ernæring, KU, parallelt med at jeg skrev mine første bøger, begyndte at begå mig som foredragsholder og tog private klienter ind.

Efterhånden som jeg vejledte stadig flere mennesker blev det tydeligt, hvor jeg havde mine største mangler (udover selve den umodenhed som lå i at være midt i tyverne). Mit speciale, ernæringen, kunne ikke stå alene, for skal mennesker opnå bedre energi og overskud skal der skrues på andet end indtaget. Kyndig vejledning i præstationsfremmende livsstilsoptimeringer kan således ikke hvile alene på ernæring. Der skal som minimum også tænkes over motionen. Eller som fitnessguruen Jack Lalanne udtalte for efterhånden mange år siden:

Exercise is King, nutrition is Queen. Put them together and you´ve got a Kingdom.

Derfor besluttede jeg mig for at tage en flerårig træneruddannelse, hvilket mundede ud i certificeringen som diplomtræner under Danmarks Idræts Forbund.

Moduler i pædagogisk psykologi på Danmarks Pædagogiske Universitet føjede endnu en brik til puzzlespillet og lagde et værdifuldt lag ovenpå de erfaringer som jeg gjorde mig ved simpelthen at vejlede hundredvis af klienter.

Rejsen fortsætter, og alverdens ekstra kurser og uddannelser, store som små, som jævnligt opsøges for at fastholde udviklingen, hjælper mig videre i  min stræben efter at blive en bedre vejleder. Resultatet er at jeg i dag, om end ikke at kunne love dig at være verdens bedste vejleder, kan garantere dig for, at jeg er den bedste vejleder, som jeg nogensinde selv har været!

Er du ambitiøs?

Det håber jeg, for det er jeg, på dine vegne! Min helt store passion er arbejdet med ambitiøse individer, der stræber efter energi, overskud og sundhed i en udfordrende hverdag. De fleste af de mennesker som jeg samarbejder med har grundlæggende et godt liv, med masser af stimulerende opgaver.

Desværre er energi og styrke begrænsede ressourcer, og mange oplever hen over en årrække, at prisen for det udfordrende liv er alt lige fra overvægt til underskud, skrantende helbred eller andre tegn på, at kroppen kunne trænge til en håndsrækning. Det er her, at jeg kommer ind i billedet, for hos mig bliver du introduceret til en enestående værktøjskasse, fuld af elementer, der understøtter din holdbarhed, når presset er højt.

Hver klient er unik, og det samme er de anvendte værktøjer, men vær forberedt på at der kan interveneres på alt lige fra kosten og motionen, til søvnen, stressreguleringen og meget andet. Hvor mine evner eventuelt ikke forslår, sender jeg dig videre til mit netværk af kompetente samarbejdspartnere. For slutmålet er helt indiskutabelt din succes!

Står du allerede nu med behov for anden assistance, end den som jeg tilbyder, så overvej følgende muligheder:

Fysioterapi i Kbh, med særligt fokus på hurtig og effektiv behandling af skader, samt “reparation” af problemer med bækken, ryg og nakke: www.christinapeick.dk

 

Fysioterapi i Nordsjælland (Hillerød og Holte), med særligt fokus på lindring af gigtsmerter, skader m.m.: Anne Dorthe og Kim hos A2 Fysioterapi og træning: www.A2fys.dk

 

Personlig løbetræning med landets bedste coach, Bjarke Kobberø: www.running26.dk/personlig-traening/

 

Skræddersyede sundheds/træningsforløb for teams/medarbejde: www.running26.dk

 

Og slutteligt, hvis du behøver hjælp til branding, web m.m., så kontakt Mille: www.greater.dk